Снимка Флагман.бгКарнобатлията Ангел Радичев се забърка в неприятности около година след

...
Снимка Флагман.бгКарнобатлията Ангел Радичев се забърка в неприятности около година след
Коментари Харесай

Нов екшън с батката Ангел Радичев! Потроши кола след засечка на пътя

Снимка Флагман.бг

Карнобатлията Ангел Радичев се забърка в неприятности към година след екшъна, при който заплаши да смаже от пердах водач на пътнически рейс на Автомагистрала „ Тракия ”. Тази заран Радичев още веднъж е избухнал при засечка на пътя, оповестиха очевидци на случката за Флагман.бг.

Около 10:45 ч. лъскавата лимузина на 32-годишния мъж била засечена от различен автомобил на бул. „ Иван Вазов ”. До сериозен удар и злополука не се стигнало, само че това не попречило на карнобатлията да изскочи гневен от колата и да строши предното стъкло на другия автомобил. Екшънът бил гарниран с крясъци и викове от страна на Радичев, който обаче минути по-късно се усетил, че е в интервал на пробация и почнал да брои тлъсти пачки, с цел да заплати на потърпевшия водач, описаха очевидци на случката.

Данданията бързо привлякла вниманието на хората в региона и те алармирали на тел. 112. При идването на полицейския патрул двамата водачи твърдели, че нямат никакви искания един към различен.

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас потвърдиха пред Флагман.бг за екшъна.

„ Има кореспонденция по случая. И двете страни ще бъдат извикани за пояснения в Първо РУП. След това материалите ще бъдат докладвани в Районна прокуратура. По преценка може да се стигне до задържане на нападателния лидер ”, сподели представителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.

Припомняме, че при започване на април Радичев получи 2 години пробация, изправителен труд и удържане на 25 % от заплатата му след дивия екшън, който сътвори на автомагистрала „ Тракия ” на 2-ри август м. година При сходна на днешната обстановка карнобатлията отби от пътя с черния си Мерцедес цялостен с хора рейс и заплаши водача, че ще го линчува. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР